Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 4 людини

Завершення 2019/2020 навчального року

Дата: 15 травня 2020 о 22:47
106 переглядів

Шановні колеги, учні та батьки, добігає до кінця 2019-2020 навчальний рік.

У незвичних для всіх умовах суворого карантину, викликаного пандемією, більшу частину ІІ семестру ми працювали з використанням технологій дистанційного навчання. Педагоги Божиковецького НВК докладали максимум зусиль для забезпечення права дітей на продовження здобуття освіти, виконання навчальних програм з усіх предметів відповідно до Освітньої програми на 2019-2020 н.р.

     Керуючись нормативними документами та методичними рекомендаціями Міністерства освіти і науки України, відділу  освіти Деражнянської РДА щодо організованого завершення 2019-2020 н.р., оцінювання учнів та оформлення документів про освіту, враховуючи автономію освітнього закладу, передбачену Законами України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», повідомляємо вам про деякі аспекти закінчення 2019-2020 н.р. в Божиковецькому НВК:

  • Завершення навчального процесу  відбудеться 29 травня 2020 року відповідно до структури, визначеної на початку навчального року.
  • Оформлення шкільної документації щодо оцінювання учнів, оформлення свідоцтва про здобуття базової середньої освіти, свідоцтва досягнень, табелів навчальних досягнень учнів буде завершено не пізніше 15 червня 2020.
  • Свідоцтва досягнень для учнів 1-2 класів, табелі успішності для учнів 3-8, 10 класів будуть надіслані учням та їх батькам з використанням електронних засобів з подальшим врученням оригіналів документів у вересні 2020 року. 
  • Учні 4-х та 9-х класів звільнені від державної підсумкової атестації у 2020 році.
  • Державна підсумкова атестація випускників 11-х класів відбудеться у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Планується провести ЗНО-2020 у період з 25 червня по 17 липня 2020 року. Результати ЗНО/ДПА очікуємо отримати до кінця липня 2020. Лише після цього ми будемо мати можливість оформити свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти для випускників 11-х класів.
  • Щодо організації оцінювання учнів:
    • тематичне оцінювання здійснюється на підставі поточних оцінок та оцінок за контрольні роботи, отриманих під час очного та дистанційного навчання;
    • семестрове оцінювання за ІІ семестр буде проведено на підставі тематичних оцінок, отриманих протягом семестру під час очного та дистанційного навчання, а також обов’язкових видів контролю, якщо це передбачено специфікою окремих предметів;
    • оцінки за ІІ семестр з усіх предметів будуть виставлені до  журналів до 29.05.2020. 
    • Семестрова оцінка може підлягати коригуванню. Повторне семестрове оцінювання може проводитися з одного або декількох предметів. Організація повторного семестрового оцінювання буде здійснюватися з дотриманням всіх санітарних норм, передбачених карантином. Нормативними документами встановлено певний порядок проведення повторного семестрового оцінювання.

     У триденний термін після виставлення семестрової оцінки батьки (або їх законні представники) учнів, які виявили бажання підвищити результати семестрового оцінювання або з певних причин не були атестовані, звертаються до керівника освітнього закладу із заявою про проведення відповідного оцінювання, у якій мотивують причину про необхідність його проведення.

    Наказом керівника освітнього навчального закладу створюється комісія у складі голови (керівник освітнього закладу або його заступник) та членів комісії: голови методичного об'єднання, вчителя, який викладає предмет у цьому класі, а також затверджується графік проведення оцінювання. Коригування семестрового оцінювання проводиться не пізніше п'яти днів після подання заяви.

     Члени комісії готують завдання, що погоджуються на засіданні шкільного методичного об'єднання і затверджуються керівником освітнього закладу. Завдання мають охоплювати зміст усіх тем, що вивчалися протягом семестру. Оцінювання проводиться у письмовій формі.

     Комісія приймає рішення щодо його результатів та складає протокол. Рішення цієї комісії є остаточним, при цьому скоригована семестрова оцінка не може бути нижчою за семестрову. У разі, якщо учневі не вдалося підвищити результати, запис у колонку «Скоригована» не робиться. За результатами оцінювання видається відповідний наказ керівника навчального закладу.

  • Річна оцінка виставляється на підставі семестрових оцінок. Термін виставлення річної оцінки до 4 червня 2020 року. Річна оцінка коригуванню не підлягає.

      Шановні колеги, учні та батьки, у цьому році перед нами постали нові несподівані виклики, але ми разом змогли організуватися та забезпечити освітній процес в умовах жорсткого карантину.  Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю у питанні організованого завершення 2019-2020 навчального року. Бажаємо всім здоров’я та наснаги!

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.